Concerts

Sabor de Gràcia

Grup de Rumba Catalana que va formar un gitano del barri barceloní de Gràcia, Antonio Carbonell Sicus, el 1994. Van passar tres anys fins a la publicació del seu primer disc, Tots els colors (1997), amb un dibuix de Gato Pérez a la portada i una emotiva versió del Me'n vaig a peu de Serrat en clau rumbera.
Des de llavors fins al dia d'avui s'han mantingut remant contra corrent i patejant-se centenars d'escenaris amb artistes de la talla de Ketama, Lolita, Serrat o Lucrecia. El seu segon disc, El mundo baila (K-Indústria, 2004) és un potent homenatge al gènere. En ell, a més de presentar temes propis que marquen un salt qualitatiu en la composició, Sabor de Gràcia recorden i versionen alguns dels seus il.lustres predecessors (Pescaílla, Gato Pérez, els Chavos ..). Especialment remarcable és la intensitat dramàtica resultant del contrast entre la veu rumbera de Sicus i la de Miki, un flamenc autèntic.
El resultat, 12 temes en què aflora la dual del sentir rumber d'aquests músics. Els ritmes caribenys i el duende flamenc es fonen en una abraçada, una nova expressió popular que és la Rumba Catalana.

Els components del grup són:

Antonio Carbonell Sicus veu i guitarra
Lorenzo Barriendos: Baix i Baby
Yumitus-piano
Quino Béjar - congues, percussió i Bateria
Francisco Batista Rambo-Congues i calaix
David Torras Barretina - Guitarra, Tres i
Enric El Guan Palmas, ball i guitarra elèctrica

Font

9 son

9 Son es la fusió i continuació compositiva i musical de dos projectes recentment dissolts: Rumba de 9 i sonAson. Amb una trajectòria de dos anys i molts concerts a l'esquena, alguns membres de les dues bandes decideixen separar els seus camins per trobar-se en un nou projecte ple d'ambició i d'il·lusió que barreja el sabor i la salsa de les músiques més característiques de sonAson amb la Rumba Catalana més festiva de Rumba de 9. Amb una formació d’onze músics, aquests joves inquiets prenen un estil propi amb la Rumba Catalana i la Salsa com a estendards realitzant uns ritmes ballables amb tocs de funky i de música Africana per viatjar a altres indrets i gaudir-ne al màxim durant els seus concerts. Trobareu un espectacle ple de sorpreses on s’hi barreja la música amb d’altres branques artístiques com la dansa o el claqué, amb una dinàmica d’interacció amb el públic i els tocs d’humor que ja caracteritzaven a les dues bandes. Veritablement, 9 Son es l’aposta ferma del mestissatge d’avui dia, sense perdre els orígens del estils de música que s’hi podran escoltar. .

Els components del grup són:

Carla - Veu
Marc - Guitarres i Veu
Diego - Flauta i Veu
Ferran - Piano
Dani Tomas - Baix
Eduard - Saxo Tenor
Gerard - Trombó
Pablo - Trompeta
Raul - Bateria
Enric - Congues
Elias - Pailes

Font

Más Vale Tarde Ke Nunca

Més conegudes com les germanes Altés (o Altessas), l'Helena i l'Àngels sempre han estat rodejades de música. Van començar tocant amb un grup d'amics de Castellví de Rosanes anomenat Esencia. Després de 4 anys compartint moments innolvidables amb aquest grup de rock difícilment classificable van grabar un CD anomenat "La cultura del Sueño", el qual es pot escoltar a http://www.myspace.com/esenciacastellvi Tot seguit i, donant un gir de 180º a l'estil de música, van decidir començar una nova etapa amb "Más vale tarde ke nunca" en solitari. Des de la rumba, passant per l'ska i amb algun toc de pop, amb la guitarra, l'acordió i el piano fan que cada cançó tingui un missatge social, reivindicatiu i combatiu.

Font

 

 

Cercador
Facebook
Agènda
« < Novembre 2019 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1