Inici > Marc de col·laboració

Espais Unitaris

Moviment de Brigadistes, a banda de gestionar les brigades de solidaritat, difondre la tasca duta a terme per aquestes i realitzar actes en el marc de la solidaritat, també participà en diferents espais unitaris. Aquests tenen una relació directa tant amb les bigades com amb l'actualitat i ens ajuden a conèixer els països i la seva situació des de un punt de vista més obert donat al treball generat per el conjunt de organitzacións diverses, fins i tot locals, que genera sobretot un marc d'actuació molt més ampli. A més a més, entenem tambè el treball realitzat amb l'ACP (Associació Catalana per la Pau) com a marc unitari amb qui treballarem en conjunt en les brigades de Paraguai, Palestina i Bolívia.

Associació Catalana per la Pau

És una Organització No Governamental pel desenvolupament, laica, democràtica, internacionalista, plural i progressista, que es construeix sobre la dedicació voluntària de les persones que la conformen i que pretén contribuir des de la solidaritat i a través de la cooperació internacional al desenvolupament, a la creació d'un nou model de relacions socioeconòmiques a escala global que garanteixi condicions de vida dignes per a totes les persones que habiten el planeta.

La casa de la solidaritat

És un espai comú, obert a tots els col·lectius i persones que participin de l'objectiu de treballar per a una societat justa i solidària. Aquesta està creada a través de la inquietud d'unes entitats que donen suport a les reivinciacions dels sectors populars, especialment els que fan refèrencia als anomenats països del Tercer Món. Els seus objectius es centren en crear un punt de trobada on poder distribuir informació actualitzada i independent, i així poder sensibilitzar la societat catalana amb un millor coneixement dels altres pobles, per aconseguir una solidaritat conscient i efectiva. A més a més treballar per a la inserció d'immigrants a la comunitat.

Defensem Cuba

Es crea l'any 1991, al inici del periodo especial, amb el suport de 84 entitats i més de 900 signatures personals. Els seus objectius principals són la defensa del principi a la no ingeréncia i el respecte a la sobirania i al dret a l'autodeterminació del poble cubà i l'exigència de la retirada del bloqueig econòmic que exerceix els EEUU contra Cuba.

Amb Palestinal Al Cor

És una campanya de solidaritat amb el poble palestí que s'inicià a finals del 2007 en motiu del 60è aniversari de la Naqba Palestina i que ha organitzat diversos actes festius i revindicatius. Aquesta suma de esforços d'una trentena d'entitats catalanes compromeses amb la construcció d'una pau justa al Pròxim Orient i gaudeix del suport de les federacions d'ONG i de veïns, dels sindicats i d'una seixantena d'associacions catalanes.

Gaza Freedom March

La Coalició Internacional per acabar el setge il·legal de Gaza es va formar després de l'atac de 22 dies d'Israel a Gaza, l'hivern del 2008-09. Aquesta es forma i es centra en els drets humans en quant al dret internacional. Per recordar que fa poc farà un any de l'atac israelià s'està mobilitzant una marxa internacional, no violenta que entrarà a Palestina el 31 de desembre, per demanar la fi del bloqueig il·legal. Aquesta és una estratègia per acabar amb la ocupació israeliana apuntant a les seves violacions dels drets internacionals com les demolicions de cases, els assentaments, els tocs de queda i la tortura.

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) és una plataforma no governamental que aplega entitats juvenils d'àmbit nacional i els consells territorials de joventut.Actualment, el CNJC està format per 95 entitats que tenen en comú el fet de treballar en l'àmbit juvenil, però que són de ben diversa tipologia. N'hi ha d'estudiantils, socials, organitzacions polítiques, seccions sindicals, entitats educatives, etc. A més, també hi són representats, com a observadors, consells locals i comarcals de joventut i entitats que presten serveis a la joventut.

Cercador
Facebook
Agènda
« < Gener 2020 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2