Inici > Brigades > Palestina

Brigada Edward Said. Palestina

 

Des del Moviment de Brigadistes fa un any que impulsem una nova Brigada a Palestina.

Palestina està  a l’ordre del dia, però per desgràcia no es cosa nova. Palestina és un país ocupat, reprimit i ara a més massacrat. La gravetat de l’assumpe, entre altres coses, recau no solament en la violació de drets humans que està realitzan el govern d’Israel sinó en el silenci d’altres governs i no solament això sinó en el recolzament a l’hora de vendre armes i la no implicació política dels nostres anomenats governs democràtics.

Cal doncs, ara més que mai, que nosaltres els i les joves comunistes que hem estat implicats en les diferents manifestacions i concentracions en contra de la massacre a Gaza i de la lliberació del poble palestí, realitzem i seguim la lluita en el mateix territori.

Aquesta nova Brigada es realitza conjuntament amb l’Associació Catalana per la Pau per tal d’enviar a un màxim de sis brigadistes per poder crear i enfortir una brigada necessària dins del nostre Moviment de Brigadistes de caràcter intern per tal de consolidar-la dins de la nostra lluita.

L’activitat es realitzarà tant a Palestina on és realitzaràn trobades amb organitzacions juvenils i de dones palestines, com a Israel que a travès de la YCL (Youth Comunist League) els brigadistes coneixeran i traballaran la realitat israeliana.

És per això, que desde Moviemnt de Brigadistes, us animem a apuntar-vos a aquest nou naixement a aquesta lluita necessària per un món més just!

Cercador
Facebook