Inici > Activitats > Galería > PROU IMPUNITAT de l'Estat d'Israel: llibertat per a Palestina!

PROU IMPUNITAT de l'Estat d'Israel: llibertat per a Palestina!

Front a l’atac per part de l’exèrcit israelià contra els membres de la flota d’ajut humanitari, en missió pacífica de resistència civil, que pretenia trencar el setge de Gaza, denunciem i condemnem les greus violacions del Dret internacional dels drets humans i del Dret internacional humanitari que, un cop més, ha comés i ha ordenat cometre el govern israelià.

 

Més enllà que l’abordatge s’hagi comès en aigües internacionals o dins de l’espai marí palestí, controlat per Israel, l’ús desproporcionat de la força armada contra la població civil, interna o internacional, suposa una flagrant violació del Dret internacional.

 

Instem a que és produeixi un clar pronunciament de les autoritat polítiques internacionals, de l’Estat espanyol i de Catalunya contra aquest nou menyspreu de les autoritats israelianes cap al principi del respecte de la dignitat humana. Recordem que el silenci equival a complicitat. Esperem que els nostres polítics estiguin a l’alçada dels valors de la dignitat humana i condemnin aquesta situació que ha costat la vida i ha ocasionat un gran nombre de ferits a activistes internacionals i no es quedin en silenci com va passar durant l’Operació Plom Fos, en la que varen morir més de 1.300 palestins.

Exigim:

  1. La llibertat de tots els detinguts
  2. La fi immediata del setge de Gaza
  3. Al Consell de Seguretat de l'ONU la imposició de Sancions a l’Estat d’Israel
  4. L’embargament del comerç d’armes amb l’Estat d’Israel
  5. La suspensió dels tractats comercials amb Israel

 

 

 

 

 

 

 

Cercador
Facebook