Inici > Activitats > Festes > Crònica de la festa de la Casa de la Solidaritat

Crònica de la festa de la Casa de la Solidaritat

Convivència i intercanvi cultural a la festa de la Casa de la Solidaritat

La Casa de la Solidaritat va celebrar, el passat dissabte 8 d’octubre, el seu 15 aniversari. Aquesta Federació és un espai comú obert a tots els col·lectius que treballen i entenen la solidaritat com a eina de transformació social. Les 13 entitats que en formen part, entre elles Moviment de Brigadistes, es van unir per preparar una gran festa de celebració que va ocupar tot el carrer Vistalegre des de les 12 del mig día fins les deu de la nit.

 

 

Des de primera hora del matí les entitats van estar treballant en el muntatge i decoració de la festa y a les 12 ja estava tot a punt per començar la celebració. Prop d'una desena de parades formaven al llarg del carrer la fira d'entitats. Cada organització va preparar un espai propi on posava a disposició de tots els participants diferent material informatiu i altres productes per vendre. Durant el matí els protagonistes van ser els nens que van poder participar de tallers i jocs organitzats per algunes de les associacions que formen la Casa i d'una gran xocolatada.


Al mig dia els organitzadors junt amb altres amics, van poder gaudir d'un dinar preparat per totes les entitats. A primera hora de la tarda, el cantautor Julián Córdoba va fer un petit concert a l'interior de la Casa de la Solidaritat per a tots els seus integrants.


La festa va acabar amb música. A partir de les set del vespre van començar les actuacions musicals encarregades de finalitzar la celebració. Les primeres en actuar van ser les cantants del grup Mas Vale Tarde Ke Nunca, que amb la seva rumba reivindicativa van fer ballar a tots els organitzadors, veïns i curiosos que passaven pel carrer. Per últim, el grup Barcelona-Ghana Revolution va omplir l'ambient de música afro-reggae i va donar el colofó final a aquesta jornada d'intercanvi cultural i solidaritat.

 

 

Cercador
Facebook