Inici > Activitats > Actes > ConeixMón.org - El PORTAL del TURISME RESPONSABLE de les ONL

ConeixMón.org - El PORTAL del TURISME RESPONSABLE de les ONL

Moviment de brigadistes un convida al acte de presentació, per part de l'Associació COMSOC-Comunicació Social, del portal

ConeixMón.org - El PORTAL del TURISME RESPONSABLE de les ONL.

El dijous 24 de febrer a les 19h l’Associació COMSOC- Comunicació Social presentarà ConeixMón.org - El PORTAL del TURISME RESPONSABLE de les ONL. L’acte se celebrarà a la Casa de la Solidaritat (c/Vistalegre, 15 Barcelona) i comptarà amb la intervenció de l’Esther Diez, de l’Associació Catalana per la Pau, l'Helena Altés de Moviment de Birgadistes, i Anna Larrull, de Sodepau. Per a finalitzar la presentació gaudirem d’un espectacle de mim a càrrec de Dudu Clown, qui posarà èmfasi en les relacions Nord-Sud. L’artista ha col•laborat amb ONL i ha participat en un viatge solidari a Nicaragua. 

ConeixMón.org és un portal de referència sobre iniciatives de turisme responsable de les ONL catalanes. El nou espai vol facilitar les experiències d'aquelles entitats i persones que entenen el viatge com a eina de transformació social. Des de brigades, estades solidàries, rutes, cursos de cooperació sobre el terreny...totes les organitzacions que formen part del portal comparteixen la voluntat de connectar amb la població local dels països de destí. Així mateix, el portal pretén ser un espai que sumi complicitat entre les diverses entitats del sector.

Darrera actualització ( dimarts, 22 de febrer de 2011 22:29 )

Cercador
Facebook